Ágnes ve skleněném městě - Peroutková, Ivana, 1960- (CooBoo, 2020)
Lehce dystopický příběh o mladé ženě, která se probudí na zvláštním místě a netuší, jak se tam dostala. Něco okolo ní je špatně, ale vypadá to, že je jediná, kdo si toho všiml.