Zodpovědně lehkomyslná - Mlynářová, Marcela, 1948- (Euromedia Group, 2022)
S osobním nadhledem autorka ve svých vyprávěních opět sdílí humorné epizody a postřehy ze svého života - tentokrát z období koronavirové pandemie.