Knihovnice z Troublesome Creeku - Richardson, Kim Michele, 1957- (Jota, 2022)
Román odehrávající se v horách Kentucky v první polovině 20. století líčí složitou cestu ke vzdělání, kultuře a hlavně ke knihám.