Štefánik : komiksový román - Kyselová, Gabriela, 1981- (Komiks (Labyrint), 2021)
Životopisný komiks o slavném slovenském politikovi, vojákovi, letci i vědci v jedné osobě, Milanovi Rastislavovi Štefánikovi.