Sestra ve stínu - Riley, Lucinda, 1965-2021 (Víkend, 2019)
Pokračování romantické rodinné ságy založené na mytologii souhvězdí Plejády přináší další příběh pátrání po rodinných kořenech sedmi rozdílných sester.