Buď jako řeka - Read, Shelley (Jota, 2023)
Kniha inspirovaná skutečnými událostmi, které provázely zkázu městečka Iola v šedesátých letech 20. století, je příběhem o hluboké lásce čelící těžkostem a ztrátám, ale také o nalezení odvahy, nezlomnosti, přátelství a nakonec i domova.