Když se nikdo nedívá - Hillier, Jennifer, 1974- (Vendeta, 2023)
Krimithriller kanadské autorky, jehož hrdinka se ocitá ve velmi důvodném podezření z vraždy manžela. To ale není to hlavní, co jí dělá starosti...