Čtvrté křídlo - Yarros, Rebecca (Fragment, 2024)
Fantasy romance z prostředí elitní válečné akademie. Dvacetiletá Violet se nadobro vzdává studia písařství a přidává se k tréninku jako dračí jezdec. Netuší však, kam až ji toto rozhodnutí zavede.