Láska na oko - Asher, Lauren, 1995- (Red, 2024)
Román americké autorky vypráví romantický příběh dvojice, která se zasnoubí a následně vezme "na oko", aby mohl Declan, spolumajitel rodinného impéria, dědit a vyhrát tak letitý souboj se svým bezcitným otcem. Ale co láska?