Údolí vlků - Černucká, Veronika, 1979- (Původní česká detektivka, 2025)
Detektivní román z oblíbené série, ve kterém vyšetřovatelka Tara pátrá v soukromé chlapecké internátní škole po pachateli brutálních vražd.