Máňa / Vzpomínková próza / Marie Havlíčková ; Uspoř., k vyd. připravil, esej a ediční pozn. naps. Josef Rumler ; Dobové fot. Jaroslav Feyfar - Havlíček, Jaroslav (Prostor, 1981)
Svazek obsahuje prozaickou prvotinu Máňa, představující autobiografickou povídku o spisovatelově mládí, lásce a o vstupu do manželství, a vzpomínkovou prózu Jarda, napsanou vdovou po spisovateli.