Nemesis, bonorum custos... : verše : (1893-1895) - Neumann, Stanislav Kostka, 1875-1947 (Klasická česká poezie, 2018)
První básnická sbírka S. K. Neumanna, v níž se autor představuje jako nadějný literát, spjatý myšlenkově s dobovým sociálním hnutím konce 19. století.