Polévkové štěstí : Power Food pro každé roční období /

Podle autorky mají polévky vlastně funkci aperitivu, mohou příznivě působit na naše zdraví i duševní pohodu. Polévky je dobré vařit s ohledem na sezónně dostupné suroviny, aby byly v souladu s nastavením našeho těla. Na jaře polévky pročistí, v létě ochladí, na podzim dodají vitaminy a v zimě zahřej...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Momčilová, Pavla, 1941- (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Čestlice : Medica Publishing, 2017
Vydání:Vydání: první
Edice:Pavla vaří a peče zdravě
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Podle autorky mají polévky vlastně funkci aperitivu, mohou příznivě působit na naše zdraví i duševní pohodu. Polévky je dobré vařit s ohledem na sezónně dostupné suroviny, aby byly v souladu s nastavením našeho těla. Na jaře polévky pročistí, v létě ochladí, na podzim dodají vitaminy a v zimě zahřejí. Knížka obsahuje recepty, které oživují stále opakované standardní receptury o nové, někdy neobvyklé suroviny či jejich kombinace
Téměř osm desítek receptů na nejrůznější druhy polévek
Fyzický popis:119 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 23 cm
ISBN:978-80-85936-73-5