Polévkové štěstí : Power Food pro každé roční období /
Podle autorky mají polévky vlastně funkci aperitivu, mohou příznivě působit na naše zdraví i duševní pohodu. Polévky je dobré vařit s ohledem na sezónně dostupné suroviny, aby byly v souladu s nastavením našeho těla. Na jaře polévky pročistí, v létě ochladí, na podzim dodají vitaminy a v zimě zahřej...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Čestlice :
Medica Publishing,
2017
|
Vydání: | Vydání: první |
Edice: | Pavla vaří a peče zdravě
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Podle autorky mají polévky vlastně funkci aperitivu, mohou příznivě působit na naše zdraví i duševní pohodu. Polévky je dobré vařit s ohledem na sezónně dostupné suroviny, aby byly v souladu s nastavením našeho těla. Na jaře polévky pročistí, v létě ochladí, na podzim dodají vitaminy a v zimě zahřejí. Knížka obsahuje recepty, které oživují stále opakované standardní receptury o nové, někdy neobvyklé suroviny či jejich kombinace Téměř osm desítek receptů na nejrůznější druhy polévek |
---|---|
Fyzický popis: | 119 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 23 cm |
ISBN: | 978-80-85936-73-5 |