Revoluce v opravdovém jídle : radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování /

Publikace představuje výživový směr Banting, který je založen na konzumaci pokrmů s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem tuků. Obsahuje recepty na rozmanitá jídla, připravená z masa, mořských plodů, vajec, sýrů, zeleniny či ořechů.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Noakes, Timothy, 1949- (Autor), Proudfoot, Jonno (Autor), Creed, Sally-Ann, 1952- (Autor)
Další autoři: Schultze, Petra, 1987- (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Woodcote : Publixing, [2017]
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Nejprve se musíte přihlásit.