Rychlé recepty Low Carb /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Korporativní autor: | |
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Vašut,
2016
|
Vydání: | České vydání první |
Edice: | Jak na to (Jan Vašut)
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01791nam a2200505 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20162812353 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20190912151715.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 160712s2016 xr a e f 001 0 cze | ||
999 | |c 18910 |d 18910 | ||
020 | |a 9788072369966 |q (brožováno) | ||
040 | |a OLA001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |9 19 | |
080 | |a 641.561 |2 MRF | ||
080 | |a 641.563 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Pfannebecker, Inga |7 ola2016921511 |4 aut | |
240 | 1 | 0 | |a Expresskochen Low Carb. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Rychlé recepty Low Carb / |c autorka: Inga Pfannebecker ; fotografie: Eising Studio - Food Photo & Video |
246 | 3 | 0 | |a Low Carb |
250 | |a České vydání první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Vašut, |c 2016 | |
300 | |a 64 stran : |b barevné ilustrace ; |c 20 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Jak na to | |
500 | |a Překlad z němčiny Hana Habartová | ||
500 | |a Obálkový podnázev: štíhlá linie raz dva | ||
500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
650 | 0 | 7 | |a dietní jídla |7 ph114317 |
650 | 0 | 7 | |a nízkosacharidová dieta |7 ph923476 |
650 | 0 | 9 | |a diet |
650 | 0 | 9 | |a low-carbohydrate diet |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 | |
655 | 9 | |a cookbooks | |
700 | 1 | |a Habartová, Hana |7 xx0124279 |4 trl | |
710 | 2 | |a Eising Studio - Food Photo & Video |4 pht | |
830 | 0 | |a Jak na to (Jan Vašut) | |
910 | |b HKG507 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
993 | |0 0 |1 242094022164 |2 ddc |4 0 |6 641_500000000000000 |7 0 |9 23482 |a 102.00 |b 0 |c 33551 |d 2019-09-12 |e 1 |f DOSP |g 641.5 |h 149.00 |i Team Business |l DOSP |r 2020-04-28 |s 2019-12-04 |t 5 |w 2019-09-12 |y KN |z DOSP |