Malá kuchařka a hospodyňka česká : pro menší a skrovné domácnosti /
Recepty na přípravu skromných, ale chutných českých jídel, jak je připravovaly hospodyňky na počátku 20. století (polévky, omáčky, úprava různých druhů mas, zelenina, příkusky, nápoje).
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Městská knihovna v Praze,
2014
|
Vydání: | V MKP 1. vyd |
Edice: | E-knihovna
|
On-line přístup: | Odkaz na plný text epub html prc Obálka |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Recepty na přípravu skromných, ale chutných českých jídel, jak je připravovaly hospodyňky na počátku 20. století (polévky, omáčky, úprava různých druhů mas, zelenina, příkusky, nápoje). |
---|---|
Fyzický popis: | 78 s |