Pěstování a zužitkování meruněk a broskví /
U každého druhu uvádí příručka specifické požadavky na stanoviště a jednotlivé druhy vhodné pro pěstování, popisuje práce spojené se zakládáním sadů, přípravou půdy, výsadbou, ošetřováním a ochranou stromů. Zvláštní pozornost je věnována technice řezu. Dále se zmiňuje o sklizni, skladování, přepravě...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Hladík, František (Autor), Malik, Theodor (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
SZN,
1963
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Rostlinná výroba
Malá zahradnická knižnice |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Pěstování a zužitkování drobného ovoce /
Autor: Luža, Josef
Vydáno: (1966) -
Rybíz, angrešt, maliny, ostružiny a jahody /
Autor: Luža, Josef
Vydáno: (1967) -
Ovocné stěny a jejich pěstování /
Autor: Večeřa, Ludvík
Vydáno: (1967) -
Meruňky, broskve, mandle, ořechy vlašské a lískové /
Autor: Hladík, František
Vydáno: (1966) -
Škola ovocnáře /
Autor: Urban, Vladimír
Vydáno: (1988)